Rokotusbussissa

- Päivää.

- Päivää, mitäs saisi olla?

- No, rokotuksia olin ajatellut.

- Olette oikeassa paikassa. 

- Niin, mukavaa että te kiertelette tällä rokotusbussilla näin joulun allakin. 

- Mikäs siinä kun kysyntää tuntuu olevan läpi vuoden.

- Ottaisin ainakin kausikoronarokotteen. 

- Selvä homma. 

- Sitten teillä oli se tarjous, se avioerorokote 19,90. 

- Se onkin ollut suosittu ja kyllä myöskin suosittelen lämpimästi, varsinkin jos olette naimisissa. 

- Auttaako se?

- Kovasti ainakin kehutaan. Tietysti rokotteiden kanssa on aina mahdollista ettei se jokaiselle toimi ihan samalla tavalla. Riippuu vähän elämäntilanteesta. Tälle on valmistaja kuitenkin luvannut yli 90% tehon.

- No sen voisi sitten ottaa. Sitten tulisi se vuosittainen ikääntymisrokote. 

- Sitä löytyy suoraan hyllystä. Se on nyt 29,90. 

- Saako sitä ottaa useammin kuin kerran vuodessa?

- Meillä ei olla annettu vielä ainakaan useampaa annosta, mennään valmistajan suositusten mukaisesti. Jos suositus muuttuu, niin sitten toki. 

- Onko teillä mitään rokotetta vitutusta vastaan?

- Jaa, sellaista ei taida vielä olla. Mutta meillä on tuollainen rauhoittava valmiste, se on ehkä enemmänkin luonnontuote. Se voisi auttaa. Tämä sisältää punahattua ja valeriaanaa. Se olisi vain 22,90. 

- Onko se kuitenkin rokote?

- Tavallaanhan nämä eivät ole perinteisessä mielessä rokotteita lainkaan. Me puhumme enemmän lääkevalmisteista, kun rokotteen virallista määritelmääkin muutettiin joitakin vuosia sitten. 

- Ai jaa. 

- Niin, että kyllä monet näistä valmisteista voisi ottaa ihan tabletteinakin. 

- Onko teillä niitä tabletteina?

- Ei niitä ole pidetty mukana rokotusbussissa, kun me keskitymme kuitenkin piikkeihin. Tämä on aika toimiva konsepti ja ihmiset tietävät miten homma toimii. 

- Onko bussi ollut suosittu?

- Voi kuule, kesällä oli kymmeniä ellei satojakin ulkona jonossa. Käsi alkoi krampata kun ei ehtinyt taukoja pitää. Rokotuksistahan on tullut muutenkin suosittuja. Että tavallaan se on meille myös markkinointikeino, myydään sitä mitä kansa haluaa. Näin se menee. 

- Niinpä. Vieläkö suosittelette jotain muuta?

- No, meillä olisi yksi kausiuutuus, joka on juuri saatu valikoimaan. Se on nimeltään Xvax, sellainen joulunajan triplarokote.

- Mihin se auttaa?

- Se tehoaa ensisijaisesti kinkkuun, suklaaseen ja pipareihin. Tässä luvataan, että saat rauhallisen joulun ilman turhaa hössötystä ja ylensyöntiä. Poistaa tehokkaasti kinkun-, suklaan- ja piparinhimon. Tarjoushinta on 39,90, mutta se on varsin edullinen kolmitehorokotteeksi. 

- Sehän kuulostaa hyvältä. Toimiiko se?

- Se toimii vähän niin kuin antabus alkoholistilla. Ei vaan yksinkertaisesti pysty sitä kinkkua enää vetämään, siitä tulee paha olo. Että ahmiminen kyllä loppuu. Ja kyllä aikuinen ihminen paremmin jaksaa joulunakin kun ei tarvitse sitä piparia ajatella koko ajan. 

- Onko siinä mahdollisia haittavaikutuksia?

- No, mikä nyt voisi olla pahinta? On pieni mahdollisuus, ettei se kinkku tai pipari maistu enää ikinä samalta, mutta se on hyvin harvinaista. Sitten täällä mainitaan leukaihottumat, joululauluhalvaukset ja anafylaksiat. Onko teillä allergioita?

- Ei ole, vain pölynimurille olen allerginen. Voisin ottaa senkin tuohon samaan pakettiin. Eiköhän siinä olekin jo tarpeeksi tällä kertaa. 

- Sitten vain hihaa ylös niin aletaan piikittää. Kummasta kädestä aloitetaan?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kestävän kehityksen maassa

Via Asfaltica

Vinksin vonksin