tiistai 25. syyskuuta 2012

Seuraava siirto


Kuten jo edellisellä kerralla paljastin, tämä blogi on jäänyt määrittelemättömäksi ajaksi tauolle. En ole koskaan halunnut olla kovin ehdoton, enkä polttaa siltoja tai paiskoa ovia takanani, joten kenties aikamatkustajan tarina joskus jatkuu. Nyt tuntui siltä, että teemaan liittyvät aiheet on kaikki käännelty ja taputeltu notkeiksi eikä muuta sanottavaa ole.

Aikamatkustajan arkistot jäävät avoimiksi, joten kirjoitetut tekstit pysyvät luettavissa ja kiertävät loppumatonta rataansa kuin avaruusromu, ikuisesti tai toistaiseksi. Ehkä niistä syntyy joskus jotain muuta mielenkiintoista. Sillä välin keskityn uusiin  luoviin harrastuksiin ja kulutan aikaani bittiavaruudessa mm. valokuvablogin päivittämiseen. Kiitos kaikille vierailijoille ja tervetuloa mukaan uusiin seikkailuihin.
108min.wordpress.com


5 kommenttia:

 1. On ollut todella nautinto lukea postauksiasi! Toivon, että "niistä syntyy joskus jotain muuta mielenkiintoista", syytä olisi. Näkökulmasi, kokemuksesi Euroopan eri laidoilta, asiantuntemuksesi, tapasi käsitellä asioita, kielellinen taitavuutesi...

  Toivotan sinulle hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Hauska kuulla. Kiitos ja mukavaa syksyä sinulle myös.

  VastaaPoista
 3. Olen yksi blogiasi seuranneista. Harmi, kun päätit siirtyä valokuvien pariin. Toivottavasti uusia tekstejä tulee vielä. Terveiset Saksasta, Satu

  VastaaPoista
 4. Syksy on mennyt niin vauhdikkkaissa merkeissä työn puolesta, että nyt vasta ehdin kurkistaa tänne ja voih!! No, ymmärrän ettei aika riitä kaikkeen (itsekin aika laiskasti kirjoittelen nykyään).. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi sinne ruisleipämaahan ja kiitos kaikista ajatuksia herättävistä kirjoituksistasi!!! :)

  VastaaPoista